Аржентинският наставник на Тотнъм Маурисио Почетино не пестеше суперлативи към играчите

...
Аржентинският наставник на Тотнъм Маурисио Почетино не пестеше суперлативи към играчите
Коментари Харесай

Почетино: Това е само първата половина на мача

Аржентинският наставник на Тотнъм Маурисио Почетино не пестеше суперлативи към играчите си след безапелационната победа с 3:0 над Борусия Дортмунд в първата среща от 1/8-финалите на Шампионската лига сред двата тима. Убедителният триумф прави " шпорите " съвсем сигурен участник в идната фаза.
 Реал се добра до победа над Аякс, Тотнъм поглежда към 1/4-финалите
" Не мисля, че бяхме нервни, само че през втората част сигурно надиграхме тима на Дортмунд ", разгласи той на конференцията след мача.

" На почивката демонстрирах на момчетата няколко обстановки, които можеше да отиграем по-добре, а те ме схванаха съвършено. Радвам се, че им помогнах да вземат верните решения на игрището и победихме ".

" В такива моменти имаш потребност и от шанс, а довечера не можем да се оплачем от неналичието на подобен. През първото полувреме започнахме доста мъчно и не играхме по този начин, както ни се искаше "

" След почивката обаче бяхме просто невероятни. След първия гол увереността ни се увеличи и лесно паднаха и втория, и третия гол ", добави още мениджърът на спечелилите.

Почетино бързо прикани да се слезе на земята, тъй като не всичко е свършило: " Това е единствено първата половина на мача. Резултатът е превъзходен, само че в Германия ще ни е доста мъчно. Имаме още доста работа за извършване преди да отстраним Борусия ", приключи Поч.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР